puppy service

Een andere omgeving, harde geluiden van een blazer, zelfs een schaar kan een snerpend geluid opleveren voor de goede oren van uw hond. En dan hebben we het nog niet eens over de gevoelige neus van uw hond en geuren die voor ons misschien normaal zijn, maar voor uw pup volledig nieuw en vreemd. Het is dus enorm belangrijk dat uw pup leert dat het helemaal niet zo eng is in een trimsalon. Hiervoor bieden wij speciaal onze gratis Puppy service aan. 


spelenderwijs wennen

Het is ontzettend leuk om het vertrouwen van uw pup te winnen door te spelen, de tafel te laten ontdekken, het bad, de vreemde geurtjes, de borstels en kammen, etc. Wij nemen graag de tijd om uw pup vertrouwen te laten krijgen in wat er gebeurt. Spelend of door middel van beloningen bouwen we de handelingen langzaam op. Zolang uw pup zich veilig voelt zal hij een bezoek aan de trimsalon leuker ervaren en op termijn mogelijk zelfs extra genieten van een massage of een bad. 


moment van ontspanning

Na alle indrukken en spelmomenten is een moment van ontspanning heel erg belangrijk. Want een hond die ergens in slaap durft te vallen, voelt zich veilig. En een hond die zich veilig voelt zal de volgende keer vrolijker terugkomen.