over ons

Sinds 2018 trotse eigenaar van Trimsalon Soestduinen en nieuw in  Soestduinen. 

Mijn naam is Yolanda Bolt Swierstra. 

Gediplomeerd hondentrimster en aangesloten bij de ABHB, de Nederlandse vakvereniging van gediplomeerde huisdierentrimmers.

 

Dirk, onze newfoundlander, werkt als het kan, graag mee. Vaak staat hij al bij de ingang om u de weg te wijzen.  Uw hond helpt hij eventuele stress te verlagen en hij is er gewoon als gezelschap. 

onze aanpak

Bij Trimsalon Soestduinen luisteren we naar de wensen van onze klanten, of ze nu op vier poten of twee benen lopen. Dit zijn daarbij onze uitgangspunten:


klantgericht

Wij luisteren naar u en naar uw hond en proberen uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar wat er mogelijk is. Bent u tevreden dan horen wij dat graag achteraf. Zo niet, dan horen we het graag direct. 

rust

Veel honden ervaren een bezoek aan een trimsalon als stressvol. Vaak worden ze achtergelaten en hebben ze geen idee of juist slechte ervaringen, waardoor de spanning verder oploopt. Daarom investeren wij in geduld en rust en nemen we de tijd om uw hond te leren kennen en te laten wennen. 

gastvrij

Onze salon is een prettige plek voor uw hond én voor u. Uw maatje een grote speelruimte, u een (verwarmde) buitenruimte met gratis wifi en een kopje koffie of thee. Om te ontspannen of juist nog even door te kunnen werken. 

communicatie

Iedere hond communiceert met mensen: door het bewegen van de ogen, oren, lippen, staart, etc. Dit wordt wel hondenlichaamstaal genoemd. Wij zijn gefocust op dit soort signalen en proberen onze handelingen hierop aan te passen. Ook kan het zijn dat uw hond liever ligt dan staat, tussendoor even wil spelen of water wil drinken. Daar houden we rekening mee. 

gezondheid

Bij alles wat wij doen streven we naar het verkrijgen of behouden van een zo gezond mogelijke huid en vacht. Wij adviseren u hier proactief en kosteloos over. 

samenwerking

Door het vertrouwen te winnen en goed te kijken wat uw hond prettig vindt, is het mogelijk om tijdens de trimbeurt samen te werken in plaats van dat uw hond het angstig ondergaat. Dit maakt de behandeling leuker en relaxter, ook voor de volgende keer.